Aanpassing & integratie

Er kan vanzelf een moment komen dat een besturing mogelijk uitgebreid of aangepast moet worden. Dit is voor ons niks vreemd en zijn gewend om het aangepaste systeem volgens alle maatstaven te maken alsof deze nieuw is, zowel qua bouw als qua documentatie.

Plan van aanpak

In- of aanpassing betekent dat er al iets draait en dat we daar uiterst voorzichtig mee om moeten gaan. We beginnen dus als eerste met een concrete beschrijving van de situatie, hoe dit moet gaan worden en wat voor werk van wie verwacht wordt.

Uitbreiding bestaande besturingspanelen

Maakt u een extra functie op een machine die al in het veld staat, en deze moet ook nog elektrisch geintegreerd worden. Mits er bij de bouw voldoende ruimte in de kast is overgehouden, kunnen wij mogelijk de extra functionaliteit prima in de bestaande kast er bij maken en scheelt u een nieuw besturingspaneel.

Integreren extra sensoren of gehele kasten

Het aanpassen van een bestaande kast kan terwijl de kast in de installatie blijft, maar als groter onderhoud vereist is nemen wij hem het liefst mee naar onze werkplaats. Daar kunnen we hem na samenbouwen ook weer dezelfde testen laten ondergaan als onze nieuwe kasten.

Up-to-date documentatie

Wij beginnen niet aan een project als wij ook aangepaste kasten niet kunnen afleveren zonder volledig aangepast elektrisch schema bij de kast. Hier houden wij dus voor het project al rekening mee bij onze aanpak en het overleg met u.


Toch een nieuw besturingspaneel nodig?

is er te weinig ruimte in de kast of lukt het niet de bestaande functionaliteit correct met de uitbreiding te integreren, dan helpen we u ook graag als een nieuwe kast wel uitkomst biedt. Dan beoordelen we de totale functionaliteit van nul af aan om zo totaal de meest economische oplossing te bieden.