Machinebekabeling

Onze focus ligt echt bij het ontwerpen en bouwen van de besturing, maar als we daarna toch helpen met in bedrijf stellen is het mogelijk dat wij de machine bekabelen in plaats van de installateur waar we het normaal aan over laten.

Bestendig en compatibel

We gebruiken bij voorkeur de kabels die behoren bij een sensor of actuator, maar kunnen volgens uw voorschriften ook kabels volgens specificatie gebruiken om zo bijvoorbeeld fluor- of siliconenvrij te blijven.

Connectoren en lussen voor onderhoud en kalibratie

Daar waar componenten makkelijk verwisseld moeten kunnen worden bij onderhoud of van hen plek gehaald moeten worden, brengen wij op de juiste plekken lussen aan in de kabels. Ook kunnen we speciale connectoren toepassen voor apparaten die eventueel vaak verplaatst moeten worden en door een gebruiker makkelijk foutloos weer aangesloten kunnen worden.

Bij ons in de werkplaats of op locatie

Bij voorkeur nemen we uw apparaat bij ons in de werkplaat om met onze gereedschappen, materialen en testmiddelen het efficiëntst te kunnen werken. echter bij u op locatie is ook geen probleem, want het resultaat blijft hetzelfde; een net bekabelde machine.


Het liefst zijn we toch bezig met de besturingen zelf