Regel en schakeltechniek

Al sinds 1986 richten wij ons op besturingstechniek en het bouwen van besturingspanelen. Met de filosofie dat onze mensen zowel moeten kunnen monteren als ontwerpen, kunnen wij ook de kleine besturingsuitdagingen op een degelijke manier oplossen.

Uit eenvoud houden halen wij onze kracht en door selectief te zijn en goed met u te communiceren blijven wij degelijke oplossingen leveren in besturingstechniek.

Van motorbeveiliging tot procesbesturing

Wij zijn er voor de machinebouwer en fabrieksbeheerder om totaal te ontzorgen op elektrisch vlak. We denken graag uitvoerig mee over de juiste werking van een systeem, zowel qua veiligheid als efficientie en energieverbruik. Dit resulteert in totaal in het beste resultaat ongeacht de grootte. Echter gaan wij ook het kleine niet uit de weg en zoeken het ook voor u uit als u voor een bepaald probleem een onderdeel zoekt of een storing heeft in een kast die wij nog niet geleverd hebben. Het gaat ons er om dat we u helpen.

Bedankt voor het vertrouwen

Met deze werkwijze bedienen wij al jaren een grote schare vaste klanten uit allerlei segmenten. van regionale machinebouwers tot grote farmaceuten, van hydrauliekbesturing tot procesinstallaties, onze ervaring groeit met dat we met u mee blijven denken. Daarvoor onze dank dat wij dit mogen blijven doen en hopelijk ook nieuwe klanten die dit lezen mogen verwelkomen.


Markten

Om u een idee te geven met welke technieken wij gewend zjin besturingen en schakelingen voor te maken hier een overzicht van segmenten die wij doorlopend bedienen.

Door de veelzijdigheid is de kans groot dat we u ook kunnen helpen op het moment dat u een uitdaging heeft buiten een van deze segmenten.

 

  • Machinebouw
  • Procestechniek
  • Pharma en lifesciences
  • Bouw en industrie
  • Water en infra
  • Luchtbehandeling

Vraag gerust naar onze besturingspanelen en de mogelijkheden van industriële automatisering