Hardware engineering

Komen tot het juiste ontwerp vergt niet alleen brede technische kennis en ervaring, maar ook de juiste communicatie en afstemming met u als klant. 

Hieronder nemen we u mee in onze aanpak over dit proces, waarin wij zo efficiënt mogelijk tot het best passende ontwerp komen. Dit alles op basis van uw eisen en wensen. 

Functioneel omschrijven

Onze eerste stap is het zo zorgvuldig mogelijk inventariseren van uw eisen en wensen. Op basis hiervan bepalen we de exacte werking van het systeem. 

In deze fase vindt nauwe afstemming plaats met u als klant. Hiermee garanderen we dat de door ons bedachte oplossing helemaal in lijn ligt met uw verwachting.

Na goedkeuring hiervan gaan onze hardware engineers aan het werk om de vertaalslag te maken naar de techniek.

Pre-engineering

''Eerst nadenken, dan pas doen''.

We blijven continu toetsen op de haalbaarheid van ons ontwerp. Van de losse functies tot aan het samenhangende proces of systeem, er worden door onze engineers zorgvuldige keuzes en afwegingen gemaakt voor de best passende oplossing.

Komen we er gaandeweg achter dat we dingen op een andere manier toch efficiënter en beter kunnen aanpakken? We nemen u mee in ons gedachtegoed en houden u continu betrokken. 

Hardware engineering

Met de kaders van een goed uitgedacht ontwerp starten we om dit op papier uit te tekenen. Het tekenen van de elektrotechnische schema's doen wij in Eplan P8 en volgens gestelde normeringen en richtlijnen, zoals de NEN-EN-IEC-60204-1.

Tegelijk wordt een zorgvuldige materiaalselectie uitgevoerd om te zorgen dat de juiste bestelling op tijd de deur uit gaat  om later niet voor verrassingen komen te staan. 

Het ontwerp ter goedkeur

Tijdens de hardware-engineeringsfase vinden meerdere toetsingsmomenten plaats met u als klant. Hiermee blijven we uw verwachtingen continu managen. 

Na goedkeuring van de tekeningen wordt uw project doorgezet naar onze paneelbouw afdeling. Nu weten we zeker dat zij zorgeloos kunnen starten met de realisatie van de besturingskast.


Paneelbouw

Als het ontwerp volledig is goedgekeurd kan de realisatie van de besturingskast van start gaan. Wij nemen u graag mee in onze aanpak om te komen tot een kwalitatief goede en volledig geteste kast.